Tavaraterminaalimme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa ja Kuhmossa.
Näiden lisäksi käytössämme on yhteistyökumppaneiden terminaaleja ympäri Suomen.
Terminaalipisteiden kautta operoimme tavaravirrat kaikkialle Suomeen.

Kalustomme koostuu kotimaan liikenteessä 45:sta täysperävaunu- yhdistelmästä. Kalustoomme kuuluu thermoyksiköitä, sivusta aukeavia yksiköitä, nostokapelliyksiköitä sekä avoyhdistelmäyksiköitä. Kuljetustehtävästä riippuen voimme varustaa ajoneuvot perälauta-, nosturi- tai trukkivarustuksella.

Toimintamme on asiakkaidemme tarpeiden mukaan ohjattua. Käytössämme on gps-teknologia ajoneuvojen ja tavaraliikenteen seurantaan. Sähköiset palvelumme auttavat asiakkaitamme logistiikan hallinnoinnissa.

Tuemme kestävän kehityksen periaatteita ja kehitämme jatkuvasti ympäristöhallinnan järjestelmäämme. Toimintamme laatu pohjautuu ISO 9001 / 14001 -standardeihin.

Asiakkaitamme ovat mekaaninen metsäteollisuus, elintarviketeollisuus, keskusliikkeet, elintarviketukkurit, kotimainen muu teollisuus sekä vähittäiskaupan eri sektorit.

Keskittämällä logistiikan Peura-Trans Oy:lle varmistut tuotteiden perillemenosta sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Voit olla varma siitä, että tuotteet ovat perillä oikeaan aikaan ja sovitussa paikassa.

Back to top