Viemme Suomesta Eurooppaan mm. sahateollisuuden tuotteita, elektroniikkaa sekä tuoreita ja pakastettuja elintarvikkeita. Tuomme Euroopasta Suomeen vihanneksia ja hedelmiä lämpötilavarmennetuissa trailereissa.

Pääliikennealueemme ovat Benelux-maat, Italia, Espanja ja Saksa. Kalustomme koostuu 65:sta puoliperävaunuyhdistelmästä, joissa kaikissa on ATP:n mukainen FRC-luokitus.

Toimintamme on asiakkaidemme tarpeiden mukaan ohjattua. Käytössämme on moderni gps-teknologia ajoneuvojen ja rahdin lämpötilan seurantaan. Sähköiset palvelumme auttavat asiakkaitamme logistiikan hallinnoinnissa. Tuemme kestävän kehityksen periaatteita ja kehitämme jatkuvasti ympäristöhallinnan järjestelmäämme. Toimintamme laatu pohjautuu ISO 9001 / 14001 -standardeihin.

Asiakkaitamme ovat mekaaninen metsäteollisuus, elintarviketeollisuus, elintarviketukkurit, keskusliikkeet, kotimainen muu teollisuus sekä vähittäiskaupan eri sektorit.

Keskittämällä logistiikan Peura-Trans Oy:lle varmistut tuotteiden perillemenosta sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Palveluprosessimme takaa, että tuotteet ovat perillä oikeaan aikaan ja sovitussa paikassa.

Back to top