Myyntipäällikkö rekry

22.1.2021

Peura-Trans Oy on kuhmolainen, vuonna 1989 perustettu kuljetusliike, jonka toiminta-alueena on kotimaan liikenne sekä ulkomaan liikenne perinteisen Länsi-Euroopan alueella. Kotimaan liikenteen ja hallinnon osalta toimipaikkamme sijaitsee Kuhmossa ja ulkomaan liikenteen osalta Vantaalla. Liikevaihtomme päättyneellä tilikaudella 2020 oli noin 24 milj. eur ja henkilöstö noin 100 kpl. Peura-Trans Oy:n tavoite on tarjota asiakkaillemme yhdessä erinomaisen henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa parasta palvelua, toimia ympäristöarvoja kunnioittaen ja tehdä tämä kaikki liiketaloudellisesti kannattavasti.

Peura-Transin kasvaessa ja kehittyessä, haluamme varmistaa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Tätä tukemaan olemme perustaneet yritykseen uuden tehtävän ja haemmekin nyt tiimiimme kokenutta myyntipäällikköä.

Rooli tullaan rakentamaan osittain valittavan henkilön kanssa yhdessä. Tehtävässä henkilöllä on käytössään osaavan organisaation tuki sekä nykyaikaiset työvälineet. Henkilö tulee osallistumaan myös johtoryhmätyöskentelyyn ja pääsee siten mukaan koko yrityksen strategiseen kehittämiseen.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla jo kannuksesi myynnin parissa ansainnut, sekä ymmärtää kuljetusliiketoimintaa kokonaisuutena.

Lisäksi arvostamme itsenäistä ja tavoitteellista työskentelytapaa, soveltuvaa koulutusta, hyviä verkostoja, kielitaitoa sekä ennen kaikkea asennetta ja positiivista tekemisen meininkiä.

Tehtävä ei ole paikkaan sidonnainen mutta parhaiten sen hoitaminen onnistuu pääkaupunkiseudulta tai hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Tehtävän hakuaika päättyy 28.2.2021. Hakemukset tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen:

kari.sorjonen@peura-trans.com

Haastattelut ja henkilön valinta pyritään tekemään maaliskuun 2021 loppuun mennessä. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Sorjonen, Toimitusjohtaja
puh:              044-7326516
email:           kari.sorjonen@peura-trans.com

Kaikki uutiset
Back to top